Rólam

Bakos Tamás

Bakos Tamás

fotográfus

Megtisztelő, hogy itt vagy és remélem maradsz még, hogy megismerhesd a munkásságom!

Bakos Tamás vagyok családommal Gyöngyösön élek. Több mint, 10 éve, hogy fényképezőgépet vettem a kezembe. Kezdetben természetképeket készítettem, az utóbbi időszakban a portré és esküvőfotózás felé vettem az irányt. Mára a szenvedélyem a szakmámmá vált és végre egy olyan tevékenységet folytathatok, melyben igazán kiteljesedhetek és maradandót alkothatok.

Hitvallásom:

• Minden alkalommal az őszinte, meghitt pillanatokat keresem, legyen az egy családi rendezvény, portré, esetleg páros, kismama vagy egy nagy esküvő fotózás. A pózoltatásnál törekszem az olyan helyzetekre, amiben jól érzitek magatokat. Némi instrukciókat azért kaptok tőlem, de a többi rajtatok múlik.
• Fontos számomra, hogy a ne csak képeket kapjatok tőlem, hanem egy életre szóló élményt is, melyre szívesen emlékeztek.
• Véleményem szerint egy szép esküvőfotó a valódi érzelmekről, érzékiségről mesél.
• A szabadtéri, természetközeli és városi helyszíneken érzem otthonosan magam, de stúdióban is örömmel dolgozom. Minden fotózáson igyekszem a maximumot kihozni belőletek és az adott környezetből, és valami kis egyediséget belecsempészni a képeitekbe.
• Stílusomra jellemző, hogy a képeim színvilága, tónusai a természetes jellegűek, de kérésetekre saját kreatív irány felé is elvihetem azokat.

Nagyon szeretem a fekete-fehér fotókat, számomra sok eseten a letisztultságot kölcsönöz az adott pillanatnak. Természetesen minden képet, ami fekete-fehérben készül el, színesben is megkapjátok.

Várom szeretettel jelentkezéseteket!


Rólam mondták

Zubora Anett
"Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek Tamást ,gyönyörű esküvői képeket kaptunk!"

Zubora Anett
Vernyik-Haluska Marianna
"Szuper képek, igazán kreatív és nagyon jó hangulatú fotózás. Csak ajánlani tudom Tamást. Gyönyörű esküvői képeket kaptunk még úgy is, hogy nem volt hivatásos fotósunk. :)"

Vernyik-Haluska Marianna
Szőke Bernadett
"Maximálisan elégedett vagyok, kiváló fotós! Az esküvőnkön fotózott és csodálatos képeket készített, igazán remekem munka! Szuper hangulatot teremtett, így én, aki egyébként egyáltalán nem szereti, ha fotózzák, kicsit sem éreztem magam kényelmetlenül. Másoknak is tiszta szívből ajánljuk férjemmel! Mégegyszer köszönjük a lenyűgöző munkát! Milán és Detti"

Szőke Bernadett
Szabó Dénes
"Egy páros fotózáson vettünk részt kedvesemmel, Tamás volt a fotós. A fotózás alatt végig fel szabadult és baráti volt a hangulat, a képek pedig tökéletesek!!! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek bármilyen jellegű fotózás céljából!!!!!!"

Szabó Dénes
Mihalka Csaba
"Tamást már régóta követem, mint az egyik legjobb természet fotós és most már látom hogy portré, esküvő, event fotósnak is ugyanolyan kiváló. Remekül hasznosítja kültéren szerzett tapasztalatit a portréknál, csodás a harmónia."

Mihalka Csaba